PUMBO BOEKEN PARTNER

Pumbo | Coen Hamelink | partner | grafisch ontwerp

Je zou denken dat boeken door alle digitalisering bijna niet meer gemaakt worden. Niets is minder waar!
Boeken zijn weer helemaal hip en hot (maar eigenlijk nooit weg geweest natuurlijk...). Een verhaal of informatieve tekst leest uiteindelijk toch veel prettiger in boekvorm dan op een klein schermpje.

Pumbo denkt daar hetzelfde over. Zij hebben mij onlangs benaderd om een samenwerking aan te gaan als partner voor het verzorgen van het grafisch ontwerp en het maken van illustraties voor boeken die via dit bedrijf worden gemaakt. 

Pumbo helpt auteurs, uitgevers en professionals bij het drukken en zelf uitgeven van boeken. Ze hebben twee belangrijkste diensten:

01. Boek drukken
Uw boeken laten drukken zonder kopzorgen. Profiteer kosteloos van onze kennis, ervaring en adviezen; we drukken duizenden boeken per week. Offset of POD, paperback, hardcover, ringband of magazine, vrijwel alles is mogelijk.

02. Boek uitgeven
Voorkom wachtrijen en slechte voorwaarden van de uitgeverij. Geef uw boek in eigen beheer uit. Met behulp van Pumbo en onze persoonlijke ondersteuning is het eenvoudiger dan ooit om zelf een boek uit te geven.

Wil je meer informatie over het maken van een boek? 
Klik hieronder voor de GRATIS complete Pumbo gids:
https://www.pumbo.nl/boek-uitgeven/complete-gids


Waarom deze gids?
Een boek uitgeven in het internettijdperk is veranderd, voorgoed. Vandaag de dag zijn er meer mogelijkheden dan ooit om je boek succesvol uit te geven. Toen wij ons eigen boek uitgaven, was er veel minder mogelijk dan nu. Geen wonder dus dat we superenthousiast worden van alle nieuwe technieken. Je moet ze alleen wel weten te benutten en dat gaan we je in deze gids leren.

Een boek drukken of uitgeven is tegenwoordig niet meer ingewikkeld. We helpen dagelijks auteurs en uitgevers met het drukken en uitgeven van hun boek en krijgen daarbij ook regelmatig vragen over marketing. We vinden het superleuk om telefonisch of tijdens een afspraak bij ons op kantoor uit te leggen hoe zij de marketing van hun boek het best kunnen aanpakken, maar komen altijd tijd tekort. Vandaar deze extreem uitgebreide uitleg, zodat iedereen – klant of geen klant, vriend of vijand, collega of concurrent – ervan kan leren.

In NewsTags pumboboekenuitgevendrukkenuitgeverijauteurauteursgrafischontwerpillustratiesredactiepartnersamenwerkingeigen beheergratisgidscompletekenniservaringadviezen